Обучение „Иновации в зелената индустрия” в Габрово

CEED България и Фондация "Европейски център за иновации, образование, наука и култура" Ви канят на безплатно двудневно обучение на тема бизнес и зелени иновации в гр. Габрово!

Събитието ще се проведе на 10 и 11 март, от 9.00 часа, в конферентната зала на МОЛ – Габрово, бул. „Априлов“ 40. Програма може да видите тук.

Обучението e разработено от норвежки експерти и ще бъде насочено към интегриране на зелени иновации в компаните с цел подобряване на тяхната конкурентноспособност, както и към създаване на нови продукти и процеси насочени към „зелен” бизнес.

Кой може да участва?

  • Компании от сектора на производството и преработвателната промишленост
  • IT компании
  • Стартъпи с идеи за зелени иновации
  • Студенти с идеи за бизнес, включващ зелени иновации

Участниците ще бъдат консултирани и подпомогнати да разработят бизнес модел на тяхна идея свързана със зелени иновации. Ще бъдат избрани идеите с най-голям потенциал за развитие.

Номинираните представители ще участват напълно безплатно в Green Demo Day през месец април в гр. София, където ще представят своите идеи пред инвеститори, хора от бизнеса и норвежки експерти.

На финала ще останат 5 участника, които с помощта на експерти ще създадат цялостен бизнес план на своите идеи и ще спечелят безплатно пътуване в Норвегия за обмен на опит в края на месец април 2016 г.

Всички разходи за събитията ще бъдат поети от CEED.

По време на обученията ще бъдат осигурени кафе паузи и обяди. За участници от други градове в съответните региони ще бъдат поети разходи за транспорт и нощувки.
 

За повече информация и регистрация посетете сайта на проекта: www.green-innovations.bg.
 

Участвай и бъди креативен! Създай следващата велика идея и промени света!

Проектът е част от Програма „Иновации в зелената индустрия” в България, която се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 и има за цел да увеличи конкурентноспособността на „зелените“ предприятия, включително „озеленяване“ на съществуващи производства, „зелени“ иновации и „зелено“ предприемачество.

За автора